Всичко, което ни заобикаля попада под различни атмосферни и механични въздействия. Aгресивната среда и влиянието от нашата кожа променя първоначалния облик на ювелирното изделие,  дори и изработено от благородни метали устойчиви на външни въздействия. За да запазите украшението да изглежда, като ново ние Ви молим за грижливо и внимателно отношение. А ние ще Ви помагаме с:
01.
ПОЧИСТВАНЕ

Ще се погрижим за външния вид на Вашето украшение, за да Ви радва със своята красота и изящество. Услугата е безплатна.

02.
ПОЛИРАНЕ

За да се възстанови първоначалния блясък и сияние на Вашето украшение от драскотини изделието трябва да се полира. При полирането се отнема тънък слой от метала засягайки първоначалната форма и тегло, затова не Ви препоръчваме често да се пребягва към тази процедура.

03.
КОРЕКЦИЯ  НА РАЗМЕР

Понякога се налага да се намали или увеличи размера на изделието. При корекция се добавя или отнема част злато. След това внимателно се запоява, полира и покрива със слой родий.
*Цена: 50лв.

04.
ГРАВИРАНЕ

Вашето име или на Вашата любима, дата или друго нежно послание, може да бъде гравирано ръчно или с лазер. Трябва да се съобрази с наличното пространство, където ще бъде надписа. Пример: Обичам те!
*Цена: 50лв.

05.
ШЛИФОВАНЕ НА ДИАМАНТИ

Предвид нашият тридесет годишен опит и работа в диамантената индустрия, искаме да Ви предоставим услуга за подобряване на параметрите определящи стойността на диаманта. Ако имате диамант с стара шлифовка или с несъвършени параметри, ние ще ги направим по най-високите световни критерии.

В нашият сайт може да се запознаете с тези критерии.
Стойност на диамантите
Как да изберем диамант

*Цена за подобряване на параметрите на диамант от 0,10ct. до 1.99сt. e 300Евро на карат. Например Вие имате диамант 0,55ct. с параметри Good, за да го направим с параметри Excellent услугата ще струва 165Евро.
*Цената за услугата за диаманти с тегло от 2,00ct. до 4.99ct. се формира от сложността на задачата и времето за изпълнение и варира от 350 до 500Евро за карат


  

Подобрявайки тези параметри Вие получавате диамант с най-добри оптични показатели, а съответно по-голяма естетична и материална стойност.

06.
СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ

Идеята на тази услуга е да изработим уникално ювелирно изделие по Ваш замисъл или проект, специално за Вас!
*Цената зависи от сложността на изработка.

Всички услуги предоставени за Вас важат само за ювелирни изделия произведени от нас. Те са с гарантиран произход на благородни метали C-Hafner, диаманти с Кимбърли  сертификат и сертификати с GIA и HRD с цел да Ви предложим, най-доброто и най-сигурно качество на обслужване.

07.
ИНСТРУКЦИЯ И СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА

Нашите препоръки ще Ви помогнат да запазите скъпоценните предмети в добро състояние.

  • Бижуто трябва да се сваля при:

- готвене

- миене на съдове

- използване на домакински препарати

- поставяне на парфюм и крем за лице и ръце

- градинарство

- спортуване и фитнес

- плаж и басейн

  • Постоянният контакт с домакински почистващи препарати могат да повредят перли и някои други скъпоценни камъни, както и да доведат до преждевременно влошаване на метала.

  • Да се избягва  контакт с амоняк и хлор. Продукти съдържащи живак, могат да причинят необратими щети по златото.

  • Да се избягва триене, дължащо се на носене на няколко пръстена на един и същ пръст.


Ако случайно, по невнимание ударите бижуто, препоръчваме Ви да направите спешна проверка на състоянието му, за да се избегне загубата на скъпоценния камък.

Самият диамант има доживотна гаранция и се нуждае само от редовно и деликатно почистване.

Грижите положени за Вашите бижута ще бъдат възнаградени от тях с блясък и красота!