Всичко, което ни заобикаля попада под различни атмосферни и механични въздействия. Aгресивната среда и влиянието от нашата кожа променя първоначалния облик на ювелирното изделие,  дори и изработено от благородни метали устойчиви на външни въздействия. За да запазите украшението да изглежда, като ново ние Ви молим за грижливо и внимателно отношение. А ние ще Ви помагаме с:
01.
ПОЧИСТВАНЕ

Ще се погрижим за външния вид на Вашето украшение, за да Ви радва със своята красота и изящество. Услугата е безплатна.

02.
ПОЛИРАНЕ

За да се възстанови първоначалния блясък и сияние на Вашето украшение от драскотини изделието трябва да се полира. При полирането се отнема тънък слой от метала засягайки първоначалната форма и тегло, затова не Ви препоръчваме често да се пребягва към тази процедура.
*Цена: 50лв
.

03.
КОРЕКЦИЯ  НА РАЗМЕР

Понякога се налага да се намали или увеличи размера на изделието. При корекция се добавя или отнема част злато. След това внимателно се запоява, полира и покрива със слой родий.
*Цена: 50лв.

04.
ГРАВИРАНЕ

Вашето име или на Вашата любима, дата или друго нежно послание, може да бъде гравирано ръчно или с лазер. Трябва да се съобрази с наличното пространство, където ще бъде надписа. Пример: Обичам те!
*Цена: 50лв.

05.
ШЛИФОВАНЕ НА ДИАМАНТИ

Предвид нашият тридесет годишен опит и работа в диамантената индустрия, искаме да Ви предоставим услуга за подобряване на параметрите определящи стойността на диаманта. Ако имате диамант с стара шлифовка или с несъвършенни параметри, ние ще ги направим по най-високите световни критерии.

В нашият сайт може да се запознаете с тези критерии.
Стойност на диамантите
Как да изберем диамант

*Цена за подобряване на параметрите на диамант от 0,10ct. до 1.99сt. e 300Евро на карат. Например Вие имате диамант 0,55ct. с параметри Good, за да го направим с параметри Excellent услугата ще струва 165Евро.
*Цената за услугата за диаманти с тегло от 2,00ct. до 4.99ct. се формира от сложността на задачата и времето за изпълнение и варира от 350 до 500Евро за карат


  

Подобрявайки тези параметри Вие получавате диамант с най-добри оптични показатели, а съответно по-голяма естетична и материална стойност.

06.
СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ

Идеята на тази услуга е да изработим уникално ювелирно изделие по Ваш замисъл или проект, специално за Вас!
*Цената зависи от сложността на изработка.

Всички услуги предоставени за Вас важат само за ювелирни изделия произведени от нас. Те са с гарантиран произход на благородни метали C-Hafner, диаманти с Кимбърли  сертификат и сертификати с GIA и HRD с цел да Ви предложим, най-доброто и най-сигурно качество на обслужване.

07.
ИНСТРУКЦИЯ И СЪВЕТИ ЗА УПОТРЕБА

Нашите препоръки ще Ви помогнат да запазите скъпоценните предмети в добро състояние.

  • Бижуто трябва да се сваля при:

- готвене

- миене на съдове

- използване на домакински препарати

- поставяне на парфюм и крем за лице и ръце

- градинарство

- спортуване и фитнес

- плаж и басейн

  • Постоянният контакт с домакински почистващи препарати могат да повредят перли и някои други скъпоценни камъни, както и да доведат до преждевременно влошаване на метала.

  • Да се избягва  контакт с амоняк и хлор. Продукти съдържащи живак, могат да причинят необратими щети по златото.

  • Да се избягва триене, дължащо се на носене на няколко пръстена на един и същ пръст.


Ако случайно, по невнимание ударите бижуто, препоръчваме Ви да направите спешна проверка на състоянието му, за да се избегне загубата на скъпоценния камък.

Самият диамант има доживотна гаранция и се нуждае само от редовно и деликатно почистване.

Грижите положени за Вашите бижута ще бъдат възнаградени от тях с блясък и красота!